Gensyn med stor dansk Spor1 modulbane

I savnet af en Spor1 Messe her i 2020, tænkte vi at det kunne være rart med et lille tilbageblik på Spor1 messen i 2016. Her havde Langelandsbanens Venner sammenstykket deres 60 moduler til et samlet layout med stærk inspiration fra den hedengangne Langelandsbane.

Vi havde mulighed for at filme strækningen på Langelandsbanens Venner’s modulopstilling med et 360 graders kamera.
Tag et kig med på turene og se de flotte landskaber, husk i den forbindelse at man kan panorere rundt for at få alle detaljerne med.

Turen i den første 360 graders video tager sin begyndelse i banens ‘sydligste’ ende, Bagenkop og kører til Skrøbelev, hvor lokomotivet omløber den lille foto-vogn under stærk trafik, og herefter køres der mod Spodsbjerg hvor turen ender. Undervejs kommer du forbi Lidenbølle/Søndenbro, Broløkke, Vindeby, Skrøbelev, Krogsbjerg inden ankomsten i Spodsbjerg.

Den næste 360 graders video tager også udgangspunkt i Bagenkop, og turen løber gennem Lidenbølle/Søndenbro, Broløkke, Vindeby, Skrøbelev og slutter i Rudkøbing Havn.

Den sidste video i serien er lavet af Steen Ulsøe, som tager os med på en tur der begynder i Rudkøbing Havn, herefter køres der gennem Skrøbelev station, hvorefter kursen lægges sydover og Vindeby trinbræt passeres inden vi kommer til Broløkke trinbræt, hvor de flotte landskaber passeres og til sidst er der ankomst til Bagenkop station, herefter returneres der til Rudkøbing havn.

One thought on “Gensyn med stor dansk Spor1 modulbane

  1. Hej Henrik

    Mange tak for at dele disse gode minder med os, det var en dejlig weekend vi havde til Spor1 Messen i 2016, og jer er glad for at have været med i Langelandsbanens Venner opstillingen.
    Lad os håbe at der kommer nye muligheder for at stille op sammen igen i fremtiden.

    De bedste hilsner
    Arne

Skriv en kommentar

Annonce