Bank

Banken, der har en helt central placering i Lisenbro, er bygget ud fra et Stangel.pl karton byggesæt, hvor der er blevet modificeret lidt på selve bygningen, ligesom indretningen i banklokalet er helt hjemmelavet.

Byggesættet voldte store problemer, dels fordi sættet ikke var komplet og dels fordi taget til tårnet ikke passede. Det tiltænkte tag var udført som en løgkuppel, men taget kunne ikke placeres korrekt for muren opover anden sal, kuppelen var alt for stor i forhold til tårnet. Dette bevirkede så at der skulle tænkes kreativt og resultatet blev et hjemmebygget tag, der blev tilpasset resten af bygningens tagflade så tårntaget kunne skubbes i under dette.
Pokkers til hovedbrud med store beregninger.

Januar 2016:
Bank_2016_01En næsten færdig bankbygning. Der mangler dørgreb til banken samt jernstænger foran ruderne på den facade der vender mod stationen. Stængerne er der for at kunderne har mulighed for at stille en cykel. Desuden skal tårnet have en vejrhane på taget.

Bank-indretning_01Bankens interiør. Reol, skrivebord og stol er købt på e-Bay, dog er der sat flere ringbind ind i reolen. Resten af interiøret er designet og fremstillet af L & A Production.

Skriv en kommentar

Annonce