“Spur1 Treffen i Sinsheim” flytter i 2022

Spur1 Treff

Efter at have haft hjemme på Auto und Technik Museum i Sinsheim i over 15 år, rykker “Spur1 Treffen” til både ny adresse samt nyt tidspunkt.
Spur1 Treffen” har altid været afholdt midt i juni måned i Sinsheim, men fra 2022 bliver det i Speyer og datoen bliver den 16. og 17. juli.

Selv om “Spur1 Treffen” nu rykker fra Sinsheim til Speyer, forbliver det under samme hat, da lokationen i Speyer er en del af Auto und Technik Museum i Sinsheim, nærmere bestemt hovedafdelingen inden for flytrafik. Museet er beliggende for enden af startbanen i lufthavnen i Speyer, og selve “Spur1 Treffen” bliver afholdt i Hangar 10.

Udover adgang til selve “Spur1 Treffen”, med masser af fabrikanter og handlende der viser hvad der er på markedet, og hvad nyt der er på vej, plejer der også at være mange stande med brugt Spor1 materiel, ligesom der altid er mindst et kørende Spor1 anlæg.
Indgangsbilletten til “Spur1 Treffen” giver også adgang til den resterende del af museet, hvor man ud over fly også kan se både biler, tog, motorcykler, udrykningskøretøjer og MEGET mere!

Spur1 Treffen” bliver som nævnt afholdt i dagene den 16. og 17. juli 2022, og åbningstiderne er følgende:
Lørdag fra kl. 09:00 til 18:00
Søndag fra kl. 09:00 til 16:30

Vi har her på Spor1NYT.dk tidligere været ankermænd på busture til “Spur1 Treffen”, og det vil vi forsøge igen i 2022, såfremt der er tilslutning til det og corona situationen tillader det.
Har dette jeres interesse, så send en e-mail til os, eller skriv i kommentar feltet nederst på denne side!

Læs også:
Spur1 Treffen i Sinsheim 2015 – 2019

Skriv en kommentar

Annonce