One thought on “’01Treff in Maarn’ november 2023 – 1

 1. God formiddag her den 3. DEC 2023.

  Sikken dog en overdådig række af optagelse fra diverse “Sitzungen” spor 1 folket afholder i Tyskland/Belgien/Holland/Norge mv.! Misundelsesværdigt og kan man gøre det herhjemme? Ja, men det kræver jo nok vilje og lyst til at dele med andre og ikke mindst forvente, at der ER UDGIFTER I FORBINDELSE MED ENS SPOR 1 HOBBY!!!! Der er undskyldninger nok for ikke at deltage, hvis lokationen bare er 10 væk fra, hvor man holder til. Tid, transport, udgifter (kan ellers låne gratis trailer fra Bilka, Bauhaus etc.) til evt. bro, tilmeldingsgebyr, overnatning, forplejning o.s.v. Ovenikøbet kan jeg også forstå, at nogle klubber forventer at få betaling for at stille op, altså at jeg og andre skal jeg betale for andre klubber, glem det:-(. OK, hvis der er publikumsadgang og der er et overskud, så det kan fordeles på en accepteret måde!

  Noget helt andet, der slår mig når jeg ser videoerne igennem med nyheder. Fantastiske detaljerigdomme på trækkraft og vogne og alligevel synes jeg, at denne flotte finish på især vognmateriellet, får det til at se næsten forlorent ud i al dens glans, blankhed og farver. Det MÅ være samlermodeller for de få, tror jeg. Og så bliver jeg helt glad for mine egne ombyggede eller ikke ombyggede MÄRKLIN vogne, lasercut fra PROINOR og de talrige vogne, hvor man hjælpes ad med at fremstille dele og stoltheden over det færdige resultat ikke mindst!

  Ønsker alle en god julemåned og håber, at 2024 bliver en år hvor vi kan ses med spor 1????

  Bedste hilsener

  Steff

Skriv en kommentar

Annonce