2019 nyheder “afsløret”

Spielwarenmesse Nürnberg

Når vi skriver: 2019 nyheder “afsløret”, betyder det at de første 2019 nyheder er blevet præsenteret i forbindelse med legetøjsmesse i Nürnberg.

De første vi fik nys om var B-model fra Belgien, der præsenterede flere nye versioner af deres ‘knæktankvogn’, således at firmate nu tilbyder hele forskellige bemalinger.
De fleste af nyhederne kommer i begrænset oplag!
Spor1 nyhederne begynder på side 66 i B-models 2019 nyhedsprospekt.

Traditionen tro, er Märklin den med flest nye modeller, de har udsendt et 196 sider nyhedsprospekt. Spor1 nyhederne starter på side 170 og slutter på side 185.
Den største nyhed, er en helt ny udviklet udgave af den legendariske ‘krokodille’, der er topnyheden i den nye Spor1 generations 50 års jubilæumsår, resten er tidligere udgivne vogne i nye udgaver.
Märklin kommer også med et nyt vandtårn, samt et sæt med fem jernbanearbejder figurer.
Som sædvanlig kommer Märklin også med en ny ‘Museumsvogn’ (kan kun købes på Märklin’s museum i Göppingen), det er i år lukket godsvogn. Der er tale om en DB Gl11 type fra 1959 med Porsche reklame på siderne. Med i æsken ligger også en Porsche 356 i skala 1:32.

På tilbehørssiden har Weinert Modellbau opdateret deres hjemmeside med Spor1 artikler.

Wema er klar med mange nye figurer.

Mens vi er ved tilbehøret, lancerer SIKU en nyhed i deres Control32 serie, en fjernstyret Claas Xerion 5000 TRAC VC.
Kigger man på side 54 til i SIKU’s 2019 nyhedsprospekt, er der en liste over alle Control32 serie modellerne, og på side 58ses den nye Claas der både kan styres med de sædvanlige 2,4 GHz fjernbetjeningerne, samt via en app med tablets og smartphones vis BlueTooth.

 

Skriv en kommentar

Annonce