FFJ E og AHJ E vogn

Arild Tangerud fra Proinor.no er næsten ikke til at stoppe i øjeblikket, og der kommer til stadighed nye danske modeller, den nyeste er en rejsegodsvogn fra FFJ og AHJ.

Med en lille genistreg har Arild Tangerud fremstillet rejsegodsvognen litra E fra FFJ og AHJ, en lille charmerende model, der kan samles i fire forskellige versioner.

Der er ikke den store forskel på de fire forskellige varianter (FFJ E 156, FFJ E 157, FFJ E 158 samt AHJ E 175), det er faktisk kun placeringen af de ene sidevindue, som det ses herunder.

I takt med at Arild Tangerud får arbejdet mere og mere med sit laserbrænder apparatur, finder han på flere måder at fremstille detaljerne på sine byggesæt på. Nyt i forbindelse med FFJ / AHJ vognene, er en mere detaljeret fjederpakke og ophæng, hvor der ikke længere skal monteres messing sømhoveder som laske bolte!

Ligeledes er alle nitte-/bolthoveder på sidestolperne nu også graveret, så man også her slipper for messingsømmene. Det gør både byggesættet nemmere at samle, og giver et flottere resultat.

Byggesættene til FFJ / AHJ E vognene bliver præsenteret i forbindelse med DMJU’s udstilling i Køge første weekend i april måned, hvor det også forventes at de første byggesæt er klar til salg.

Skriv en kommentar

Annonce