Et lille juleeventyr – 2021

2021 Julehilsen

På grund af den igangværende pandemi, er det i år ikke muligt at gennemføre nogen juletur i år, og hermed slutter dette års juleeventyr, og vi ønsker alle vores læsere en rigtig god jul, samt et lykkebringende nytår, må 2022 byde på masser af Spor1 hygge.

Naaahh – så let slipper man ikke uden om julen, det sørgede smalsporsnisserne for, for selv om der ikke køres juletur i år, vil de alligevel gerne sprede lidt god julestemning i de danske Spor1 hjem.

Så smalsporsnisserne besluttede sig for at kapre det gamle Geminder lokomotiv i remissen, samt et par personvogne og et par godsvogne, for så køre deres egen juletur.

Juleturen blev naturligvis, helt ‘i tidens ånd’ kørt uden passagerer, til gengæld valgte man at køre ud med julebryg fra “Højt Skum” = Nordenbro Bryghus.

2021 Julehilsen

I Nordenbro på Langeland henstod en hel vognladning med “Højt Skum” julebryg, nogle kasser af dem læssede smalsporsnisserne over i det lille tog, hvorefter deres juletur startede, med første stop i Lisenbro.

Herefter gik turen op over Siø og Tåsinge til Fyn, hvor der blev gjort stop i Ingerslev, inden turen gik videre til til de to stop i Jylland.
Her var første stop i Hellesby og turen sluttede i Systrup.

Glædelig jul og godt nytår fra hele redaktionen
Steffen, Henrik og Arne

Skriv en kommentar

Annonce