Industrispionage volume 3

Industrispionage

Vi har tidligere, med stort held, spottet nye konstruktioner under testkørsel på Den Translangelandgiske Jernbane, og denne industrispionage har flere gange vist kommende modeller fra Proinor.dk.
Det nyeste spot på de krumme skinner, der stammer fra starten af marts måned, er ingen undtagelse, og er måske et godt tip til hvad Proinor.dk’s nye boggier kan bruges til!

Industrispionage
Industrispionage

Der foreligger ikke på nuværende tidspunkt yderligere oplysninger om projektet, som måske bare lavet for at teste bogierne!


Sidst i marts måned kom ekvipagen forbi igen, og fremskridtene var markante, det begynder nu virkelig at ligne noget = en DSB Eco vogn.

DSB Eco

Arild Tangerud udtaler omkring projektet, at der endnu kun er tale om en prøvemodel, idet han ikke ved om der vil være interesse for en sådan vogn på det danske Spor1 marked.

Er du interesseret i vogntypen, eller i øvrigt har kommentarer til projektet, så benyt kommentar feltet herunder, kun på den måde kan Arild se om der er interesse for modellen.

Læs også:
Hvad skal vi med bogierne
Proinor 2,5 meter bogie i ny udgave
2,5 meter bogie fra Proinor.dk
2,1 meter bogie fra Proinor.dk

One thought on “Industrispionage volume 3

  1. For en som er godt igang med at opbygge Gedser færgehavn er alt dansk velkommen , har bygget 2 proinor modeller og meget glad for dem

Skriv en kommentar

Annonce