Lidenlund vogndepot

Lidenlund depot.

I forbindelse med Langelandsbanens Venner’s deltagelse i Spor1 Messen i Rolfhallen den 19. og 20. november, blev det nødvendigt at indsætte tre tomme moduler indeholdende Lidenlund vogndepot. Disse moduler var nødvendige, for at få sporplanen til at gå op, inden for de givne mål som vi fik stillet til rådighed, også selv om de ikke har Langelandsk forbillede!
De tre moduler kommer til at erstatte Søndenbro strækningen, der ellers strækker sig mellem henholdsvis Broløkke trinbræt sektionen og Bagenkop kurven.

Modulerne og sporskifterne er venligst udlånt af Arild Tangerud fra Proinor.no, der også er manden der i fremtiden skal bygge Søndenbro strækningen, med Søndenbro som det centrale punkt.

For ikke bare at stille op med tre ‘nøgne’ moduler, med en lige strækning igennem, spirede ideen med at lave en lille opstillingsbanegård – et vogndepot.
Opstillingsplads er altid et problem på modulanlæg, og det var derfor en meget nærliggende ide, samtidig med at det opstillede materiel, ville hjælpe med til med at sløre det manglende landskab!

Efter messen vil skinnerne igen blive afmonteret, og modulerne blive leveret tilbage til Arild Tangerud, med tak for lån.

Skriv en kommentar

Annonce