Märklin’s 2016 efterårsnyheder

Märklin logo

Märklin har for nyligt udsendt deres prospekt, med alle efterårs nyhederne, en sag på 40 sider. Det er dog ikke 40 sider med Spor1 nyheder de præsenterer, prospektet dækker alle deres skalaer, og domineres naturligvis af H0 størrelsen!
Man skal helt om på side 34 for at finde den første af Spor1 nyhederne, og lad det være sagt med det samme, der er ikke tale om nye modeller, men derimod kun tale om ‘gamle’ modeller i nye bemalinger.

Værst blandt disse nye varianter af tidligere udgivne modeller, er en juledekoreret udgave af damplokomotivet BR 38/P8. Modellen er udstyret med juletræ med lysfunktioner på forpladen, julemotiver trykt på røgskærmene samt på siderne af ‘badekar’ tenderen. Og som kronen på værket har den en lyd funktion der afspiller melodien “O Tannenbaum”.

En tidligere Märklin Museums vogn kommer nu som almindelig katalogvarer, det er gastankvognen med tre tanke, som nu kommer i en mørkegrå farve.

Marklin’s (eller rettere de tidligere Hübner) to-akslede personvogne og den tilhørende pakvogn kommer i Rigsbane (DRG) version, dog med den nyhed at gelænderne på endeplatformene er af en ny lukket type.

‘Glastoget’ (Der Gläsner Zug) – ET91 01 – kommer i endnu en variant, hvor nyheden er at destinationsskiltene på vognsiderne bærer teksten ‘Sonderfart’, samt at interiør belysningen nu kan dæmpes!

Hele Märklin nyhedsprospektet (engelsk version) kan downloades her.

Skriv en kommentar

Annonce