Nu har grønthandleren åbent

grønthandleren

Efter en mangeårig renovering af bygningen, er grønthandleren endelig blevet åbnet. Bygningen der huser grønthandleren startede sit liv som en relief facade fremstillet af Steen Larsen.
Af den oprindelige facade, er det kun butiksdelen der er genanvendt, mens overdelen er skiftet med en hjemmelavet, ligesom resten af huset også er hjemmebyg.

grønthandleren
Den oprindelige grønthandler facade.

Den ny overetage i to plan, er fremstillet af 3 millimeter MDF, hvori der er fræset murstensmønster. Gavlene er fremstillet i KapaFix, og det samme gælder for den nye bagside.

grønthandleren grønthandleren

grønthandleren
Den nye facade tager form.
grønthandleren
Den ny facade på dens nye bundplade.

Lis Christensen (der både er arkitekt, bygherre og udførende kraft på projektet) besluttede, i forbindelse med ombygningen at udvidde grønthandleren, så blomster afdelingen kunne blive større. I den forbindelse blev der fremstillet et større udvalg af blomster, så der var noget at vælge i mellem når butikken skulle indrettes.
Samtidig blev grønthandleren omdøbt til “Blomster, frugt og grønt”.

grønthandleren
En del af blomsterproduktionen.

Sideløbende med blomster produktionen, blev der lavet grøntsags reol, samt yderligere indretning til forretningen.

grønthandleren grønthandleren grønthandleren

Med indretningen på plads, blev gavle og bagside monteret, så huset igen kunne komme til at indtage sin plads i Lisenbro by på den Translangelandiske Jernbane.

grønthandleren
Bagsiden klar til montering.

grønthandleren

grønthandleren
Den første tilfredse kunder forlader forretningen, mens grønthandleren selv, er ude i baggården og tjekke kvaliteten af de nye varer.
Som det ses, mangler skiltemaleren endnu at komme forbi!

.

 

 

2 thoughts on “Nu har grønthandleren åbent

Skriv en kommentar

Annonce