Spor1 Messe 2021 – de handlende 1

Hs-t og HD

Som det er sædvane til togmesser, var der også i forbindelse med Spor1 Messen i Vamdrup, flere handlende der tilsammen udbød et både stort og varieret udbud af modeller og tilbehør.
Efter messen lød det samstemmende fra de handlende, at omsætningen havde være fra god til særdeles tilfredsstillende, hvilket borger godt både Spor1’s fremtid, samt de handlendes lyst til at komme igen næste gang der er Spor1 messe.
Så husk allerede nu, at sætte kryds i kalenderen den 19. og 20. august 2023, hvor der atter er Spor1 Messe i Vamdrup Hallen.

Tikøb Støberi:
Kim Møller fra Tikøb Støberi, er nok ubestridt Danmarks største leverandør af håndbyggede Spor1 modeller, samt high-end byggesæt.
Hans stand var et imponerende skue, som fik mange Spor1’ere til at stå og både måbe, drømme og savle!

Proinor.dk:
Den anden fabrikant/forhandler vi præsenterer her i dag, er Proinor.dk, der ejes af Arild Tangerud, han er ligesom Kim Møller helt førende på sit område af Spor1 hobbyen – levering af prisbillige laser skårne byggesæt til lokomotiver og vogne.
Modelprogrammet strækker sig over både DSB modeller, samt modeller fra flere danske privatbaner, ligesom der også produceres både norske og svenske modeller.

Skriv en kommentar

Annonce