Spur1 Werkstatt lukker ned

Spur1 Verkstatt

Kære kunder, det er med tungt hjerte, at jeg må lukke min online butik. Derfor vil der fra nu af være 20% rabat på lagervarer, der har varenumre markeret med et “A”. De resterende slettes hen ad vejen.

Årsagerne til at lukke min onlinebutik er primært mit helbred og sekundært, at der er opstået problemer med leverancer fra nogle af mine udenlandske leverandører eller, at de har hævet priserne (især for messing) ekstremt.

Derfor er jeg desværre også nødt til at annullere den annoncerede post- og pakvogn type Pwgs41. Jeg vil meddele dette til de kunder, der har bestilt denne i den nærmeste fremtid.

Den anden annoncerede vogn, Kalkvognen, er så langt fremme i produktionen, at den påregnes udgivet i 2. halvår.

Værkstedet vil fortsætte som hidtil, altså upåvirket af stoppet af online salget. Det skal reorganiseres i den nærmeste fremtid og jeg beder derfor om at have tålmodighed indtil da.

Venlig hilsen
Rainer Herrmann

Spur 1 Fahrzeuge, Einzelteile, Dienstleistungen (spur1-werkstatt.de)

Skriv en kommentar

Annonce