T projektet skrider frem

DSB T 299

Vi har tidligere omtalt Carsten Høg’s projekt, med at ombygge en Märklin DB BR38 til et dansk DSB litra T damplokomotiv, og her kommer lige en lille sommer update.

DSB T 299

“Jeg har nu forsøgt at lave de værktøjsholdere som var på tenderen, og jeg har kigget på flere billeder og på et af dem set man detaljerne på tenderen. Det er herfra jeg har implementeret værktøjsholderne. Nu mangler ny motor fra SB modellbau, den et bestilt. ESU loksound dekoder som er hos Fynsmodeltog, for at blive omprogrammeret, samt røggenerator også fra ESU. Lokomotivet har fået litreringer fra KM text.”

Det bliver nok efter sommer ferien at den er færdig!
Hilsen Carsten Høg

2 thoughts on “T projektet skrider frem

 1. Hej Steffen

  Det lyder da som en god idé, at arbejde lidt sammen omkring ombygningen af en Märklin BR38’er til en dansk T-maskine.
  Hvad finders der i handlen, som vi kan bruge, og hvad skal fremstilles?

  Med venlig hilsen
  Arne

 2. Jeg bliver altid glad når jeg ser hvad andre har gang i m.h.t. modeltog. Så Carstens update gør jo, at man selv får lyst til at komme i gang med at ændre en 38´er til en litra T.
  Og her kommer jeg til at tænke på, om ikke det vil til en fælles hjælp, hvis man kunne udnytte det allerede fremstillede og måske få sammenstillet en “pakke” med de nødvendige ekstradele der behøves for at lave en T´er. Ud over sikkerhedsventiler, smøreapparat, sneskærme, evt. røgnedslagsplader, fløjter, “den mærkelige kasse” på tenderen, så også ekstra dome(r), der alt andet lige er nødvendige for at kunne få en så korrekt som muligt MODEL af en DSB litra T. Vi skulle jo nødigt falde bagud fra H0-folkene, vel?
  Bare en tanke, jeg vil gerne være med det jeg kan.

  Venlig hilsen

  Steffen Dresler

Skriv en kommentar

Annonce