Tænk hvad det kunne være blevet til

Spor1 Messe 2020

Dette års Spor1 Messe, der skulle have været afholdt i weekenden den 22. og 23. august, var den første messe som Tommy Lass stod som arrangør af, siden han overtog messekonceptet fra Stefan Hupfeldt.
Desværre måtte messen aflyses på grund af corona pandemien, hvilket betød mange spildte timer planlægning både for Tommy Lass og alle de udstillere der havde meldt deres deltagelse.

Men på trods af modgangen, har Tommy Lass ikke tabt modet på at afholde Spor1 Messe, og hvis corona pandeminen og myndighederne tillader det, er han klar med en ny Spor1 Messe i 2021.
Går alt som planlagt, slår Tommy dørene op til Spor1 Messe 2021 i weekenden den 21. og 22. august, lad os alle håbe at det lykkes denne gang!

Og så tilbage til overskriften:
Tænk hvad det kunne være blevet til
For bag denne overskrift ligger der en stort anlagt plan, hvor to Spor1 klubber/interesseforeninger havde en plan om at stille op sammen.
Det drejer sig om Langelandsbanens Venner og Spor1 Øst, der ville kombinere deres modulanlæg, og på den måde måske stille med Danmarks hidtil største Spor1 modul anlæg.

Spor1 Messen 2020 skulle, ligesom messen i 2021, være afholdt i Arena Syd i Vamdrup, som på grund af brandmyndighedernes anbefalinger ville blive inddelt i fire felter der hver målte 19,5 X 19,5 meter, for at sikre at alle flugtveje var frit tilgængelige.

Langelandsbanens Venner og Spor1 Øst der tidligere havde prøvet at udstille sammen tilbage i 2018, havde lagt billet ind på en af de fire felter, for at få plads til den fælles opstilling.
Opstillingen var planlagt til at bestå af moduler fra både Langelandsbanens Venner, Spor1 Øst samt Steffen Dresler, i alt 95 moduler enkeltsporet strækning. På den længste kørestrækning, fra Langkøbing til Bandholm, ville togene skulle tilbagelægge en strækning på over 100 meter.

Spor1 Messe 2020

Det er mit stille håb, at Langelandsbanens Venner, Spor1 Øst samt Steffen Dresler igen i 2021 kan blive enige om at udstille sammen, samt at den givne plads igen vil blive stillet til rådighed.

Vi ses til Spor1 Messe 2021 den 21. og 22. august.

One thought on “Tænk hvad det kunne være blevet til

  1. Herligt nyt – Stor tak til Tommy for at holde gejsten oppe til endnu et Spor1 messe forsøg, det skal nok gå hen og blive et rigtigt fint dansk rekord anlæg…

Skriv en kommentar

Annonce