Black Friday “My’er”

Black Friday My

A pro pos den kommende weekend ”Black week, “Black Friday” eller hvad det nu kaldes, så har RC Kongen (Heljan sortiment) nogle absolut gode tilbud, HVIS du har brug for en litra MY i spor 1 til at ommale til en epoke V maskine. Det kunne være IGAB TMY 1105, TÄGAB TMY 106, STRABAG, OHJ MY 105, NJ M 17, ALTMARK-RAIL, VLTJ MY 1154, RSEJ MY 1159 og sikkert mange, mange flere varianter. Selvfølgelig med mindre man ønsker at have en Luxemburg eller Belgisk GM diesel.

Prisen er 6999,- kr.

Om det er billigt er op til dig selv at afgøre, men chancerne for en ny GM-model af litra MY typen bliver mindre og mindre.

Black Friday My

Med venlig hilsen
Steffen Dresler

3 thoughts on “Black Friday “My’er”

 1. En lille ting der måske er værd at huske i tilfælde af, man overvejer at få sin MX – MY model til at se virkelig realistisk brugt ud.
  Man skal lave slidmærker foran ruderne.
  Hvorfor det? Jo, når ruderne skulle pudses foregik det med stiger der grundet maskinernes form var buede så de hvilede ind over maskinen og af hensyn til lakken var de forsynet med puder under den del der hvilede på denne. Disse puder blev efterhånden temmelig ru, og de sled så noget af lakken af, så der fremstod lysere pletter der hvor de hvilede, altså fire slidte lysere områder på MY – MX modellerne foran ruderne.

 2. I virkelighedens verden er dette helt korrekt, så hvis modellerne er efter deres forbilleder, har du helt ret i, at der lige er noget der skal tænkes over.

  Det var måske noget Rc-kongen skulle bemærke i deres annonce, at en evt. ommaling OGSÅ omfatter lidt modellering af fronter mv.

  Hvis dette med forskelligheder i CFL og SNCB udgaverne ikke er almen kendt, er det så hermed gjort, så tak til Togtossen:-)

  Med venlig hilsen
  Steffen Dresler

 3. Vi er fra flere sider blevet gjort opmærksom på, at lanternerne på belgiske og luxemburgske Nohab’er ikke har samme størrelse og placering som på de danske My’ere, ligeledes er der små ændringer på tagene.
  Alt i alt noget som man bør overveje, inden man køber disse modeller med ombygning for øje!

Skriv en kommentar

Annonce