2 thoughts on “Lysbilledshow fra Modell Paradies Hessen

 1. Vedr. “Modell (Eisenbahn) Paradies” in Hessen.

  Denne video med næsten “Still Bilder” er fascinerende og fantastisk i sin storhed og detaljegrad, at man – i hvert tilfælde jeg – bliver overvældet med indtryk, at man lige må knibe sig i armen en gang eller to. Se bare på stålværkets slaggeaffalds område, hvor det bortset fra lugten og den stærke varme næsten er som i virkeligheden. Det samme for “Gustav” kanonen, der i relation til nutiden blev indsat på KRIM-halvøen for at nedkæmpe befæstningsværkerne “Maxim Gorki” m. fl. Men det er jo en anden historie.
  Alt har jo detaljer over det sædvanlige og meget må være håndlavet specialbygget. Jeg tør slet ikke tænke på udgifterne.

  Så sidder man tilbage og tænker på ens egne Spor 1 ting, lokomotiver, vogne og bygninger mv. Sammenlignes? Overhovedet ikke, MEN det får mig til helt at være meget glad og stolt over det jeg har, PRIONOR laser-cut DSB vogne, Märklin ombyggede vogne, lokomotiver fra Tikøb eller andre og selvbyggede bygninger i træ og pap. Det er da faktisk slet ikke så ringe endda, jeg bliver endnu mere glad for mine egne modeller!!

  Men tak for henvisningen til noget sikkert for de fleste uopnåeligt, men fantastisk flot i sin storhed. Og så lærte jeg, at krigslokomotivet BR 52 fik røgnedslagsplader udført i træ, spare på krigsvigtige metaller!!

  Med venlig hilsen

  Steff

 2. Fantastisk og inspirerende, men samtidig skræmmende med alle de detaljer, der er at se på i “Paradies in Hessen” videoen.

  Jeg bliver helt glad for mit eget lille layout med “Nordbanegårdens maskindepot”, mine PRIONOR lasercut DSB modeller, Tikøb og ombyggede Märklin modeller og hvad der ellers er.

  Tak for henvisningen!!

Skriv en kommentar

Annonce