September kørsel på Den Translangelandiske Jernbane

Spor1 Messe 2021 - Spor1 Trekanten

Lige som på så mange andre modeljernbane anlæg i øjeblikket, blev september køredagen på Den Translangelandiske Jernbane afholdt med et minimum af deltagere. Og for af være på den helt sikre side, her i pandemi tiden, var der kun en person til stede!

Med kun en enkelt lokomotivfører til stede, var driften naturligvis stærkt reduceret.
Morgen myldretidens persontog blev fremført af Langelandsbanens motorvogn LB M4, der havde både en af banens B og C vogne på krogen.
Aalborg-ekspressen blev denne dag fremført af DSB Mh 303, der medbragte fem AHJ vogne.
DSB traktor 57 holdt fri fra Olsen Banden, og trak i stedet afsted med maskinafdelingens specialvogn til brændbart affald.
Med seks Langelandsbanen Ib vogne efter sig, var der virkelig noget at bestille for banens lille damplokomotiv LB Nr. 7.
Vi nåede også lige at få et glimt af landsdels godstoget fremført af DSB My 1104, inden det forsvandt ind i viadukten, som alle ‘togtosserne’ ynder at stå på!
Sidst på dagen kom der også et internationalt snit over dagen, det skete at tyskerne kom forbi med en DB Köf III med tre tankvogne samt en tjenestevogn til ranger personalet.
Dagen sluttede med af med at parkere LB M4 ved Broløkke trinbræt.

Hvis du/I holder (eller har holdt) køredage, så send gerne redaktionen lidt billeder og en kort tekst fra dagen. På den måde kan vi holde sammen hvert for sig!

Skriv en kommentar

Annonce