DSB litra Eh for tredje gang

DSB litra h - Arne Nielsen

Her på Spor1NYT har vi allerede bragt to artikler der relaterer sig til DSB litra Eh byggesættet fra Proinor.dk (Så kom DSB litra Eh på markedet og Anmeldelse af DSB litra Eh fra Proinor), nu komme så den tredje artikel, der primært beskæftiger sig med at pynte på indretningen.

Fra Proinor.dk’s side er der allerede en flot indretning i postrummet på Eh vognen, der nærmest ‘skriger’ på at man kæler lidt ekstra for det, og det behøver hverken at være svært eller dyrt.
Efter at man har malet interiøret, kan man starte med at lægge breve i sorteringsreolen, disse fremstilles af små stykker papir med lidt skriblerier på, samt en kulørt firkant i de ene hjørne, simpelt men med stor virkning.
Papirstykkerne kan have forskellig størrelse, ligesom der finde forskellige størrelser på breve i den virkelige verden.
Man kan ligeledes placere nogle breve på bordet, så det ser ud som om der er ‘travlhed på kontoret’.

DSB litra h - Arne Nielsen

Væggene både i postrummet samt i bagage og rejsegods afdelingen kan også udsmykkes med plakater, og her er det jo oplagt at anvende nogle med DSB forbillede.
Plakaterne findes i stor stil på internettet, så er det bare at finde dem, skalere dem og opklæbe dem hvor man har lyst.

DSB litra h - Arne Nielsen

Postsække var en del af julegaverne fra 4D-trains i december 2020, hvor de var julegaven den 4.
Disse postsække kan samles både flade, som en bunke tomme postsække, som fyldte og snøret til klar til videre forsendelse, samt ikke mindst som åbne fyldt med breve der skal sorteres.

DSB litra h - Arne Nielsen


Men det er ikke kun postsækkene blandt 4D-trains julegaver der kan bruges, det kan de stort set alle sammen, da det pynter med lidt pakker i bagage og rejsegods afdelingen.

Flere forskellige tilbehørsfabrikanter fremstiller kufferter i forskellige farver og størrelser, disse bør heller ikke mangle i bagage og rejsegods afdelingen, ja selv cykler kunne være relevant at placere i vognen.
Kun fantasien sætter begrænsningen!

Læs også:
Så kom DSB litra Eh på markedet
Anmeldelse af DSB litra Eh fra Proinor
Proinor’s byggebeskrivelse til DSB Eh vognen

Skriv en kommentar

Annonce