Søndenbro modul 1

Forhistorien:
Søndenbro modul 1 er et modul med længere fortid inden for Spor1 hobbyen, hvor det startede som en del af Spor1Fyn, for derefter at blive en del af Spor1Fyn DK anlægget, da det oprindelige Spor1Fyn anlæg blev delt op i Spor1Fyn DK og Spor1Fyn Int.
Efter nedlæggelsen af Spor1 Fyn DK blev modulet genanvendt på den midlertidige station Lidenlund/Lidenbølle, det var i forbindelse med Langelandsbanens Venners opstilling til Spor1 Messen i 2016.

Lidenlund depot.
Lidenlund 2016.

Allerede under opbygningen af Lidenlund/Lidenbølle, som i 2016 bestod af tre moduler, var modulet udstyret med starten på en langelandsk hatbakke, eller rettere starten på en halv hatbakke, et element hvor den anden halvdel står på Broløkke modulerne.

Maj 2018:
Hatbakken er stadig det dominerende startpunkt for Søndenbro modul 1, der også indeholder det nordlige sporskifte på Søndenbro station.

Søndenbro modul 1

Udlægningen af de første skinner skete i april måned, og her i maj måned er skinner og sveller blevet malet efter gældende forskrift. Herefter er sporene blevet gruset, så modulet nu står klar til fortsat landskabsopbygning.

Søndenbro modul 1 Søndenbro modul 1 Søndenbro modul 1

.

Skriv en kommentar

Annonce